Geleide meditaties


Ik maak geleide meditaties op maat. Aan de hand van jouw persoonlijk verhaal schrijf ik een tekst die ik opneem met rustgevende achtergrondmuziek.  Een deel bestaat uit ontspanning en een deel is specifiek gericht op je klachten, op zo’n manier dat spanningen, blokkades en angsten kunnen worden losgelaten en levensenergie en vertrouwen weer kunnen gaan stromen.
Wanneer dit gereed is stuur ik je geluidsopname toe. Deze kan je beluisteren wanneer en zo vaak je maar wilt. De ervaring leert dat hoe vaker je de geleide meditatie op maat beluistert des te beter jij je doel bereikt. Ook werkt het ondersteunend bij Hypnotherapie om deze geleide regelmatig te beluisteren.

Tijdens Corona
Ten tijde van het coronavirus heb ik voor een aantal mensen die corona hadden gekregen een geleide meditatie op maat gemaakt. Doordat een besmetting met het coronavirus voor langdurige klachten kan zorgen en een onvoorspelbaar en grillig verloop kan hebben, kun je tijdelijk het vertrouwen in je lichaam en in jezelf verliezen. Het frequent beluisteren van de geleide meditatie resulteerde in het verminderen van stress en spanningen en angsten los kunnen laten, evenals in het herkrijgen van vertrouwen in zichzelf en in hun lichaam.
Wanneer je last hebt van long covid kun je hier ook baat bij hebben is mijn ervaring met mensen die ik hierbij heb geholpen. Ook voor personeel werkzaam op IC’s in Nederlandse ziekenhuizen heb ik geleide meditaties gemaakt (zie bij ervaringen).

Specifieke onderwerpen
Je kunt ook voor specifieke onderwerpen een geleide meditatie laten maken, bijvoorbeeld: ontspannen, aarden, goed slapen, positief denken, bij faalangst, bij te weinig zelfvertrouwen, herstel bij ziekte, stoppen met roken, afvallen, destructief gedrag, zelfacceptatie, concentratieproblemen, somberheid, moeite met keuzes maken en beslissingen nemen.